Blanco vacature: Content Creator+ | Bunnik en/of Amsterdam

Herken jij dit? Je wil een volgende stap in je carrière maken, maar alle vacatures die je tegenkomt, zijn het nét niet. Daarom vind je bij ons een blanco vacaturetekst. We zijn namelijk op zoek naar meerdere goede én leuke collega’s met ervaring – of dat nu is op het gebied van marketing automation, SEO, SEA, social, website & CMS, of misschien wel influencer-, e-mail- of videomarketing. Onze enige eis? Je moet goed kunnen schrijven. Verder heb je alle ruimte om jouw (unieke) vaardigheden en talenten in te zetten én verder te ontwikkelen. Overtuig ons van wat jij kunt. Dan vertellen wij op onze beurt hoe je deze kwaliteiten bij ons en de rest van onze marketing-communicatiegroep kunt inzetten!

Wie zijn wij?

Contentbureau is een contentmarketingbureau in de Benelux en onderdeel van de LVT Group, een marketing-communicatiegroep met verschillende disciplines op het gebied van PR, digital marketing, design en eventmarketing. We hebben kantoren in Bunnik en Amsterdam, die allebei met zowel de auto als het ov goed bereikbaar zijn. Daarnaast zijn we te vinden in Brussel en Antwerpen.

Jouw directe team bij Contentbureau bestaat uit tien content creators. Samen maken we voor verschillende klanten content die onmisbaar is. Op onze website vind je voorbeelden van wat voor soort content we maken. Naast tekstschrijven bedenken we contentstrategieën en doen we de uitvoer ervan. Voor onze eigen klanten, maar ook in opdracht van de andere labels uit de groep. Bij alles wat we doen, denken we vanuit doelstellingen. Want: geen content zonder doel. En we meten tussentijds én achteraf het succes van wat we doen, zodat we altijd de beste resultaten behalen.

Wie ben jij in dat verhaal?

Zoals gezegd: de enige eis die wij hebben, is dat je goed, foutloos en aansprekend kunt schrijven. Punt. En omdat je met je eigen specialisme binnenkomt, is het vanzelfsprekend dat je al minimaal een aantal jaren werkervaring hebt – het liefst aan bureauzijde. Mogen we kiezen, dan heb je verder ook een hbo- of universitair diploma, is werken met een deadline voor jou vanzelfsprekend en heb je een rijbewijs.

En wat bieden we jóú?

Een marktconform salaris, laptop en telefoon en dus alle ruimte om je eigen functie te creëren en ontwikkelen in de richting die jij ambieert – je kunt ook leren van de andere disciplines uit de groep. Contentbureau investeert in zijn mensen, onder andere met de LVT Group Academy. Ook jij bepaalt namelijk mede het succes van ons bedrijf. Behalve werk is er uiteraard ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld een potje FIFA, tafeltennis of een lunchwandeling. Ons tweedaagse uitje met alle bedrijven uit de groep in Nederland en België samen zorgt al jaren voor de meest spraakmakende verhalen. En eerdere initiatieven van ons eigen team leidden tot barbecues, pannenkoeken eten en uit de hand gelopen karaokeavonden. Altijd welkom!

Solliciteren

Pas je in dit profiel, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je werken bij een groeiend bureau? Dan is dit hét moment om te solliciteren. Stuur je cv, motivatiebrief en enkele voorbeelden van je werk naar Tessa ter Hoeven via personeel@contentbureau.eu. Daar kun je ook terecht voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de functie mag je ons altijd even bellen op 030 – 20 800 59 (vraag naar Corrie of Michelle). Sluitingsdatum: zondag 27 oktober 2019.

Deel dit artikel

Neem contact met ons op