Twee nieuwe Content Creators voor Contentbureau

Sabine de Lucht en Roos Eversdijk aan de slag bij Contentbureau

Het team van Contentbureau is twee krachten sterker: Sabine de Lucht (24) en Roos Eversdijk (27) gaan aan de slag als Content Creator. Het totaal aantal medewerkers van Contentbureau staat nu op dertien.

Els Lissenberg, teamleider van Contentbureau: “Klanten zijn meer en meer op zoek naar kwalitatieve en onderscheidende content. Echter, het gaat daarbij lang niet alleen meer om de juiste tekst voor het juiste kanaal. Daarom breiden we ons team stap voor stap uit met diverse cross-mediale expertises om alles wat onder een goede contentmarketingstrategie valt aan te kunnen bieden.

Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alles van concept tot creatie en distributie. Wij maken kalenders, vullen die met hoogwaardige content, zoals persberichten, whitepapers, blogs, landingspagina’s en socialmediaposts. En distribueren naar de juiste kanalen. Uiteraard monitoren en rapporteren we ook regelmatig over de resultaten om zo het optimale uit de klant te halen. Je kunt je voorstellen dat al deze activiteiten veel creativiteit en kennis vereisen. We zijn dan ook enorm blij dat Sabine en Roos ons team komen versterken.”

Sabine de Lucht: echte storyteller

Sabine-de-lucht-nieuwe-content-creator

De expertise en achtergrond van beide werknemers verschilt, maar de gemeenschappelijke deler is duidelijk: een passie voor taal. Sabine is afgestudeerd als journalist aan de Christelijke Hogeschool Ede en heeft 3,5 jaar werkervaring opgedaan bij onder meer Metro en verschillende bureaus in Nijmegen, Leiden en Utrecht. Daarbij maakte ze content voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en PostNL.

“Ik ben een echte storyteller en geniet ervan om persoonlijke verhalen te schrijven en mensen, bedrijven, organisaties en ideeën een platform te geven. Wat mij aanspreekt aan werken bij Contentbureau is dat het startpunt altijd goede content is. En dat je in een hecht team mooie en aansprekende producties maakt. Ik vind het een uitdaging om ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk op te schrijven, en haal plezier uit brainstormen voor merken als Honeywell en het samenstellen van een pakkende contentmarketingstrategie.”

Bekijk het profiel van Sabine

Roos Eversdijk: kritische blik

Roos-Eversdijk-nieuwe-content-creator

Roos heeft een Master Informatie- en Communicatiewetenschappen op zak en geeft bij Contentbureau onder andere vorm aan de digitale en social content van Bosch Power Tools en Robert Half.

“Ik heb een kritische blik als het gaat om tekst en beeld en zoek daarom altijd naar een creatieve insteek. Uiteindelijk is het verhaal dat wat telt. Die visie kan ik nu kwijt in mijn baan als Content Creator. En dat ook nog eens in een fijn team met een hoop andere taal- en contentfanaten.”

Bekijk het profiel van Roos

Deel dit artikel

Neem contact met ons op