Vacature Content Creator

Wil jij deel uitmaken van Contentbureau? Reageer dan snel!

Je helemaal invreten in een onderwerp en de onderste steen boven krijgen. En je bevindingen vervolgens precies zo verwoorden zoals de doelgroep ze lezen wil − of deze nu in- of extern is. Zoek je dit in een baan? Dan is dit misschien wel een baan voor jou.

Wat doe je als Content Creator bij Contentbureau?

Als Content Creator bij Contentbureau maak je deel uit van een team met dertien collega’s. Dit team werkt binnen de LVT GROUP – een groep communicatie-, pr-, design- en evenementenbureaus in de Benelux. Als zelfstandig label werkt Contentbureau niet alleen mee aan campagnes binnen deze groep, maar bedient het een flink aantal ´eigen´ contentmarketingklanten.

Jij? Je bedient klanten op het gebied van contentmarketing en -strategie. Je werkt mee aan alles wat voorbij komt. De ene dag is dat het schrijven van een persbericht, blog en klantencase, de andere dag een whitepaper of bylined artikel. Kijk ook niet gek op als je je zo nu en dan bezighoudt met socialmediacampagnes, SEO-optimalisatie van klantwebsites of het geven van workshops. En dat allemaal voor de meest uiteenlopende klanten. Daarnaast krijg je alle ruimte om het Contentbureau-label samen met ons beter op de kaart te zetten. En dat kan met dat waar jij goed in bent; of dat nu het maken of bewerken van relevante content of contentkalenders, het bedenken van briljante marketingacties of socializen op netwerkevenementen is.

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo- of universitair diploma;
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring bij een (zakelijke) dienstverlener;
 • Je vindt schrijven tof en haalt voldoening uit foutloos formuleren;
 • Je kunt ook uitstekend Engels schrijven;
 • Je bent accuraat en werkt gestructureerd;
 • Je houdt ervan complexe materie te ontrafelen en er mooie, begrijpelijke teksten van te maken;
 • Je snapt hoe pr werkt of bent bereid er veel over op te steken;
 • Je weet hoe je klanten adviseert over hun (online)communicatie en content;
 • Je hebt ervaring met contentmarketing, SEO, social media en websiteoptimalisatie;
 • Je hebt nog nooit een deadline gemist;
 • Je kunt tegen een geintje – wij doen niet anders namelijk;
 • Het bezit van een rijbewijs helpt ook.

Wat bieden we?

Contentbureau investeert voortdurend in zijn mensen. Ook jij bepaalt namelijk mede het succes van ons bedrijf. Als onderdeel van een grotere communicatiegroep huizen we in een modern pand in Bunnik, vlak bij Utrecht. Goed bereikbaar met auto en OV dus. Je krijgt een eigen werkplek tussen de andere Content Creators, maar ook pr-consultants en designers behoren dus tot je directe collegae. Naast het werk is er uiteraard ruimte voor ontspanning met een potje FIFA, een tafeltennistafel of een wandeling. En vergeet vooral het jaarlijkse uitje met de hele groep niet; dit is inmiddels legendarisch.

Solliciteren

Pas je in dit profiel, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je werken bij een groeiend bureau? Dan is dit het moment om je cv en korte motivatie te sturen naar personeel@contentbureau.nl.

Heb je vragen over de vacature, mail dan naar info@contentbureau.nl of bel 030 – 20 800 59.

Standplaats: Bunnik

Deel dit artikel

Neem contact met ons op