Vacature copywriter/consultant contentmarketing

Combineer jij een strategische blik op contentmarketing met een scherpe pen? Ben jij zowel de aangewezen persoon voor het resultaatgericht begeleiden van een B2B- als B2C-klant als voor het nauwgezet en creatief uitwerken van een contentmarketingplan? En wil je tegelijkertijd je enthousiasme voor het creëren, schrijven en distribueren van online content niet hoeven beteugelen? Dan is de functie van copywriter/consultant contentmarketing bij Contentbureau er een voor jou.

Wat doe je als copywriter/consultant contentmarketing bij Contentbureau?

Als copywriter/consultant contentmarketing bij Contentbureau maak je deel uit van een team met dertien collega’s. Dit team vol vakidioten werkt binnen de LVT GROUP – een groep communicatie-, pr-, design- en evenementenbureaus in de Benelux. Als zelfstandig label werkt Contentbureau niet alleen mee aan campagnes binnen deze groep, maar bedient het een flink aantal ‘eigen’ contentmarketingklanten.

En jij? Jij bedient klanten op het gebied van contentmarketing en -strategie. Klanten vertrouwen op jouw expertise voor het behalen van hun doelstellingen. Daarbij houd je niet alleen lijn in projecten, maar klim je ook regelmatig zelf in je laptop om contentkalenders te vullen met te gekke blogs, socialmediaposts, landingspagina’s of advertentieteksten. Uiteraard ben je ook regelmatig bezig met het uitpluizen van Google Analytics, de business managers van socialmediakanalen en andere tools voor het rapporteren van de behaalde resultaten.

Wie ben jij?

• Je hebt een hbo- of universitair diploma;
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• Je vindt schrijven tof, haat dt-fouten en haalt voldoening uit foutloos formuleren;
• Je kunt bij voorkeur ook uitstekend Engels schrijven;
• Je hebt een visie op contentmarketing en kunt klanten hierover adviseren;
• Je bent niet bang om jouw visie in- en extern te delen;
• Je bent accuraat en werkt gestructureerd;
• Je houdt ervan complexe materie te ontrafelen en er mooie, begrijpelijke teksten van te maken;
• Je hebt ervaring met SEO, social media en websiteoptimalisatie;
• Je hebt nog nooit een deadline gemist;
• Je kunt tegen een geintje – die maken we namelijk de hele dag door;
• Het bezit van een rijbewijs helpt ook.

Wat bieden we?

Contentbureau investeert voortdurend in zijn mensen. Ook jij bepaalt namelijk mede het succes van ons bedrijf. Als onderdeel van een grotere communicatiegroep huizen we in een modern pand in Bunnik, vlak bij Utrecht. Daarnaast hebben we een vestiging in Amsterdam. Beide goed bereikbaar met auto en ov. Je krijgt een eigen werkplek tussen de andere contentcollega’s, maar ook pr-consultants en designers behoren tot je directe collegae. Naast het werk is er uiteraard ruimte voor ontspanning met een potje FIFA, tafeltennis of een wandeling. En vergeet het jaarlijkse uitje met de hele groep niet.

Solliciteren

Pas je in dit profiel, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je werken bij een groeiend bureau? Dan is dit het moment om je cv en korte motivatie te sturen naar personeel@contentbureau.nl.

Heb je vragen over de vacature, mail dan naar info@contentbureau.nl of bel 030 – 20 800 59.

Deel dit artikel

Neem contact met ons op