Vacature Digital Marketing Consultant

Als Digital Marketing Consultant bij Contentbureau team je met de verschillende labels binnen de LVT Group om de ambities van onze klanten te realiseren op digitaal gebied. De vertrekpunten zijn daarbij altijd de doelstellingen, positionering en doelgroepen. Van daaruit werken we aan geïntegreerde communicatievoorstellen met een team van experts op het gebied van onder andere contentmarketing, PR, eventmarketing en grafische vormgeving. Vanuit research & insights geef jij advies over de marketinguitdagingen van onze klanten. Je geeft invulling aan de strategische plannen én de uitvoering daarvan. Je monitort, rapporteert en stelt campagnes bij waar nodig.

Onze Digital Marketing Consultant inspireert de LVT Group op het gebied van digitale innovatie en helpt de bijbehorende nieuwe business te stimuleren. Je draagt bij aan het bouwen van een nieuwe kijk op communicatie en betrekt collega’s bij jouw benadering van digital en technologie.

Waar ga je concreet mee aan de slag?

Soms schuif je alleen aan voor advies, soms ben je het vaste aanspreekpunt voor een heel project. Jij en je collega’s vormen een ijzersterk team dat de klant adviseert over en begeleidt bij uitdagende communicatie- en (digital)marketing-vraagstukken. Daarbij verlies je nooit het projectmanagement uit het oog: voor het maken van een goede briefing, duidelijke afspraken en een realistisch budget draai jij je hand niet om. Je creëert en optimaliseert campagnes en activiteiten via verschillende tools en platformen, van Facebook Business Manager, Coosto en MOZ tot Google Ads en Google Analytics. Je weet campagnes meetbaar te maken en kunt vanuit een analytisch oogpunt resultaten inzichtelijk maken. Je bent voor de digitalmarketing-vraagstukken het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern.

Wat neem jij mee?

 • Je bent in staat om – samen met het team – een toekomstgerichte visie te ontwikkelen. Je weet van aanpakken als het gaat om het laten groeien van digitale en sociale media en het versnellen van de acceptatie daarvan binnen de LVT Group en bij onze klanten.
 • Je geeft sturing aan de digitale bedrijfsontwikkeling, digitale strategie en bijbehorende (verkoop)processen.
 • Je stimuleert digitale creativiteit en ideeënvorming voor onze klanten.
 • Je bent een teamplayer en goede projectmanager als het gaat om samenwerken aan geïntegreerde communicatieprogramma’s, inclusief het vertalen van de messaging van onze klanten naar visuele of multimediaverhalen.
 • Je hebt specialistische kennis over het gebruik van bekende socialmediakanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube en/of Snapchat, en de inzet ervan voor b2b- en b2c-klanten.
 • Je hebt specialistische kennis van digitalmarketing-technieken, zoals SEO, SEA, display-campagnes en e-mailmarketing.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige en open werkcultuur waar je kennis uitwisselt met PR-consultants, digital consultants, contentexperts, eventmanagers en andere professionals.
 • De kans om je eigen carrière vorm te geven en te doen waar jij goed in bent.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een laptop en een telefoon.
 • De flexibiliteit om te werken waar je wilt: op kantoor in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Bunnik of thuis.

Reageren?
Herken jij jezelf hierin? Dan is dit het moment om je cv en motivatie te sturen naar Tessa ter Hoeven, HR-manager van de LVT Group, via personeel@contentbureau.eu. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Deel dit artikel

Neem contact met ons op