Vacature digital marketing- en contentconsultant / copywriter (België)

Denk jij vaak ‘had ik dat maar bedacht!’ als je kick-ass campagnes voorbij ziet komen? En zie je tegelijk hoe je de teksten nóg sterker had kunnen maken?

Eindelijk mag je in de driver’s seat kruipen. Want als Digital Marketing en Content Consultant bij Contentbureau België (dat tot de LVT Group behoort) bepaal jij samen met je klanten hoe je hun doelstellingen gaat bereiken. Altijd met een scherpe focus op digitaal en content, maar ook niet bang om verder te kijken dan enkel de online wereld. Je geeft advies over marketing- en communicatie-uitdagingen van uiteenlopende klanten en werkt mee aan plannen en teksten zodat ze echt impact hebben. Of het nu gaat om een contentmarketingcampagne voor een bekend biermerk, een inspirerend opiniestuk, een grootse online campagne voor bouwprofessionals of een geïntegreerde online en offline campagne voor een maatschappelijke organisatie, je weet van aanpakken.
Klinkt het nu al goed? We hebben nog meer. Dus keep on reading.

Alle specialisten onder één dak

Eerst een stukje over de omgeving waarin je terechtkomt en de mensen met wie je gaat samenwerken.
Contentbureau is een contentmarketingbureau in de Benelux. Het hoort, net zoals LVTPR, bij de LVT Group, een overkoepelend marketingcommunicatiebureau met verschillende labels op het gebied van PR, digital marketing, design en eventmarketing. We zijn een groep van meer dan tachtig verschillende persoonlijkheden, gekenmerkt door een nuchter karakter. Allemaal specialisten die dagelijks samenwerken aan ambitieuze uitdagingen van klanten.
Bij alles wat we bij Contentbureau doen, denken we vanuit de doelstellingen. Want: geen content zonder doel. Daarom meten we zowel tussentijds als achteraf het succes van wat we doen.

Welke rol speel jij in dit verhaal?

Soms schuif je enkel aan voor advies, soms ben je het vaste aanspreekpunt voor het hele project. Jij en je collega’s vormen een ijzersterk team dat de klant adviseert over en begeleidt bij de uitdagende (content)vraagstukken. Daarbij verlies je ook nooit het projectmanagement (briefing, afspraken, budget, …) uit het oog. En uiteraard vloeit de foutloze copy met liefde uit je vingers. Je krijgt ook de ruimte om mee de eerste klik te maken met prospecten, om zo ons bureau nog verder uit te bouwen of workshops te faciliteren. Daarnaast ben je voor de digitale en contentvraagstukken het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern.

Wat neem jij mee?

Ten eerste een perfecte Nederlandse pen, idealiter aangevuld met een aardig mondje Frans en Engels. En is je Frans (of Engels) toch wat stoffig? Aucun souci, dan schuif je gewoon aan bij de taallessen die we regelmatig organiseren op kantoor. Daarnaast verwachten we minstens drie jaar ervaring, en bureau-ervaring is een grote pré. Je hebt ook ervaring met socialmediacampagnes en digital marketing. Maar weet ook: bij ons leer je elke dag bij en is er voldoende ruimte om je kennis op te krikken.

Ook belangrijk: wat bieden wij JOU?

Je hebt wellicht al begrepen dat we een fijne werkomgeving bieden waar je voldoende ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Maar wil je toch nét iets meer details? Dan zetten we die graag op een rijtje:
• Een netwerk van meer dan tachtig collega’s in de Benelux die elkaar meer zien als werkvrienden dan als collega’s – spontane uitjes zijn geen uitzondering en we hebben zelfs een wekelijkse yogasessie in Brussel.
• Een eigen laptop en smartphone
• De LVT Group Academy: die zit boordevol trainingen en cursussen die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost geven.
• Een heel gezellig kantoor (mét tuin) in Brussel. En in Antwerpen zit je midden in het centrum.
• De flexibiliteit om te werken waar je wil: op kantoor in Brussel of Antwerpen – of allebei. Ook bieden we thuiswerkmogelijkheden en kan je altijd terecht in onze kantoren in Amsterdam en Bunnik.

Grijp jij het stuur?

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit het moment om je cv en motivatie te sturen naar Johan De Ost via johandeost@contentbureau.be. Zit je nog met vragen? Mail ons dan gerust, of bel eens naar 02 474 17 40.

Deel dit artikel

Neem contact met ons op