Vacature: junior copywriter/ contentmarketeer – Bunnik

Heb jij een voorliefde voor schrijven en wil je meer leren over online marketing? Wij zoeken een junior copywriter/contentmarketeer. Eentje die foutloos schrijft, ontzettend graag wil leren en ook op zoek is naar gezellige collega’s.

Wie zijn wij?

Contentbureau is een contentmarketingbureau in de Benelux en onderdeel van de LVT Group, een marketing-communicatiegroep met verschillende labels op het gebied van PR, digital marketing, design en eventmarketing. Onze kantoren in Bunnik en Amsterdam zijn allebei zowel met de auto als met het ov goed bereikbaar. Daarnaast hebben we ook kantoren in Brussel en Antwerpen.

Jouw directe team bij Contentbureau bestaat uit tien content creators. Samen maken we voor verschillende klanten content die onmisbaar is en die iedereen wil consumeren. Op onze website vind je voorbeelden van wat voor soort content we maken. Naast tekstschrijven gaan we ook aan de slag met het bedenken van contentstrategieën en de uitvoer ervan. Voor onze eigen klanten, maar ook in opdracht van onze andere labels uit de groep. Bij alles wat we doen, denken we vanuit doelstellingen. Want: geen content zonder doel. En we meten tussentijds én achteraf het succes van wat we doen, zodat we altijd de beste resultaten behalen.

Wie ben jij in dat verhaal?

De enige écht harde eis die wij hebben, is dat je goed, foutloos en aansprekend kunt schrijven. Punt. En het liefst ben je natuurlijk een leuk mens in de omgang. We zien elkaar toch meer dan onze eigen partners en huisdieren. Mogen we kiezen, dan heb je een hbo- of universitair diploma, heb je nog nooit een deadline gemist en heb je een rijbewijs.
Naast schrijven wil je misschien ook wel veel leren op andere vlakken, zoals marketing automation, SEO, SEA, social-, video-, influencer- of e-mailmarketing? Dat kan. Ervaring met een van deze specialismen is mooi meegenomen, maar hoeft niet per se. Omdat wij snel groeien en een breed klantenportfolio hebben, kun je min of meer je eigen functie vormgeven en groeien in de richting die je op wilt. Welke interesse je ook hebt. En snel groeien zul je! Naast je contentcollega’s kun je namelijk ook veel leren van de interne samenwerking met PR-consultants, designers en digital- en eventmarketeers.

En wat bieden we jóú?

Een marktconform salaris, laptop en telefoon en alle ruimte om te groeien in de richting die jij ambieert. Contentbureau investeert voortdurend in zijn mensen – onder andere met de LVT Group Academy. Ook jij bepaalt namelijk mede het succes van ons bedrijf. Behalve werk is er uiteraard ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld een potje FIFA, tafeltennis of een lunchwandeling. Ons uitje met alle bedrijven uit de groep in Nederland en België samen zorgt al jaren voor de meest spraakmakende verhalen. En eerdere initiatieven van ons eigen team binnen de groep leidden tot barbecues, pannenkoeken eten en uit de hand gelopen karaokeavonden. Altijd welkom!

Solliciteren

Pas je in dit profiel, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je werken bij een groeiend bureau? Dan is dit hét moment om te solliciteren. Stuur je cv en motivatiebrief naar Tessa ter Hoeven via personeel@contentbureau.eu. Daar kun je ook terecht voor vragen over de vacature, maar je mag ons ook altijd even bellen op 030 – 20 800 59 (vraag naar Corrie of Michelle).

Deel dit artikel

Neem contact met ons op