SEA

Wist jij dat je met jouw bedrijf binnen een uur bovenaan kunt staan in Google? En dat dit niet eens heel veel hoeft te kosten? Door gebruik te maken van Google AdWords, het advertentiesysteem van die grote zoekmachine, vindt jouw doelgroep je op de meest relevante zoektermen. Met Search Engine Advertising (SEA) is alles meetbaar en dus perfect te optimaliseren. Een ideale manier van leadgeneratie voor campagne, product of evenement.

Tuurlijk kun je ook prima zelf aan de slag met SEA. Maar vergis je niet: voor het optimaal inrichten van een campagne is enige kennis van de mogelijkheden een absolute pre. Niet voor niets hebben Contentbureau’ers een AdWords-certificaat op zak. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om SEA voor jouw bedrijf in te richten.

Wat we dan doen? We beginnen met het bepalen van de belangrijkste keywords, het schrijven van de advertentieteksten en het inrichten van de campagnes. Als de campagnes draaien, sturen we continu bij om zo de resultaten te optimaliseren. Wil je ook advies over de optimale landingspagina’s? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren via Google Shopping of Bing Ads? Met Contentbureau adverteer je altijd de goede kant op: richting het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

 

Deel deze dienst

Neem contact met ons op