Ik ben een echte storyteller en geniet ervan om persoonlijke verhalen te schrijven en mensen, bedrijven, organisaties en ideeën een platform te geven. Geen verkooppraatjes, maar relevante content. Online én offline.

Mijn passie voor schrijven begon al vroeg. Op de basisschool schreef ik als tienjarige taalnerd al stapels schriften vol. Vanaf groep acht richtte ik mijn pijlen op het vak van journalist. In 2011 begon ik dan ook met journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Daar ontwikkelde ik mijn schrijfkwaliteiten, werd ik nog meer verliefd op de Nederlandse (en Engelse) taal en leerde hoe ik het beste verhalen kon vertellen, zowel op papier als in beeld.

Nog voordat ik mijn diploma in handen had, timmerde ik al als (freelance) journalist en tekstschrijver aan de weg. Uiteindelijk belandde ik als contentmarketeer en tekstschrijver bij verschillende bureaus in Nijmegen, Leiden en Utrecht. Daar leerde ik hoe je content het beste inzet op verschillende platforms, waaronder social media, en kon ik mijn WordPress-kennis bijspijkeren.

De afgelopen jaren is mijn liefde voor foutloze teksten, inspirerende interviews en (online) short-/ longcopy alleen maar gegroeid. Wat mij aanspreekt aan werken bij Contentbureau is dat het startpunt altijd goede content is. En dat je in een hecht team mooie producten maakt. Ik haal energie uit het schrijven van moeilijke (technische) teksten op B1-niveau, brainstormen voor merken als Honeywell en het bedenken van een pakkende contentmarketingstrategie.

Neem contact met ons op