Al zo lang ik me kan herinneren, speelt taal een grote rol in mijn leven. Toen ik klein was, was er niets leuker dan voorgelezen worden. Ik vond het fascinerend dat geschreven woorden je mee kunnen voeren naar een andere wereld en je avonturen met de hoofdpersonen kunnen laten beleven. Nu ik in een grote-mensen-huis woon, is één van de kamers dan ook getransformeerd tot boekenkamer. In een hoekje van de bank, kop thee in de hand en verzonken in een boek, is hoe je mij het vaakst aantreft.

Ik ontdekte al vroeg dat schrijven net zo leuk is als lezen. Een eigen tijdschrift dat ik alle buren met mijn 8-jarige enthousiasme opdrong en vele pogingen tot het schrijven van een boek – die nooit veel verder komen dan een paar pagina’s – maakten de studie Journalistiek voor mij een logische volgende stap.

Na een aantal jaar in de online-marketingwereld, heb ik nu mijn plek gevonden bij Contentbureau. Bij Contentbureau mag ik me ook consultant noemen. In deze rol wil ik klanten adviseren over hoe zij content zo goed mogelijk kunnen inzetten om hun doel te bereiken. Hiervoor schrijf ik blogs, verdiep me in persberichten en knal er vertalingen uit. Alle soorten content die je kunt bedenken voor een ontzettend divers bestand aan klanten; blijer kun je me niet maken.

Neem contact met ons op