Briefing: het uitgangspunt van jouw content

Wat is nu écht de doelstelling van je afdeling of organisatie? Waar ligt jouw onderscheidende vermogen? Wie is je doelgroep en zijn je belangrijkste stakeholders? Zo maar wat vragen die tijdens onze briefingsessie aan bod komen. De uitkomsten leggen we vast in een document dat het startpunt vormt voor onze samenwerking. Wel zo praktisch voor het vervolg.

Voor ons is één vraag misschien wel het belangrijkst: wanneer ben jij blij (of content) met Contentbureau? Daarom stellen we altijd vast wat je doelstelling is. Als je de productkennis onder je doelgroep wilt vergroten, is het maken en distribueren van een brochure wellicht een optie. Maar misschien is een social-mediacampagne wel veel geschikter. Kortom, de briefingsessie helpt ons om te achterhalen wat de beste manier is om jouw doelstellingen te behalen.

De doelgroep

Voordat we met contentmarketing aan de slag gaan, willen we graag alles weten over je doelgroep en klanten. Welke doelgroepen zijn voor jou interessant? In welke onderwerpen zijn zij geïnteresseerd? Met welke thema’s houdt de doelgroep zich bezig? En is de doelgroep op zoek naar nieuws, informatie, entertainment of een combinatie van deze drie? Al die informatie is essentieel voor het opstellen van een goed contentmarketingplan.

Wat doen we? Onze diensten

Neem contact met ons op

[gravityform id="2" title="false" description="false" ajax="true"]