Jouw contentpartner met inhoud

Noem ons hoe je wilt: contentmarketeers, contentstrategen, tekstschrijvers of copywriters. We adviseren en bedenken creatieve concepten en zetten samen met jou een content(marketing)strategie op. Samen gaan we voor het content-effect.

Content maken die onmisbaar is en die iedereen wil consumeren; dát is wat wij nastreven. Door ervoor te zorgen dat de doelgroep taalt naar meer en zich conformeert met de zender (het merk), bereiken we het content-effect. Dat kan zijn: meer leads of meer media-aandacht, maar ook een betere autoriteitspositie of meer naamsbekendheid. We gaan daarbij prat op onze hoge kwaliteitsstandaard en laten daarom al onze content altijd controleren door een eindredacteur.

Van advies tot uitvoer

Met een achtergrond in online marketing, communicatie, journalistiek, pr of de Nederlandse taal is er altijd wel iemand die jouw contentvraag kan beantwoorden. Van doelgroepanalyse tot contentcreatie, distributie en de analyse; aan Contentbureau heb je een contentpartner met inhoud. En het mooie is: we adviseren je niet alleen over de juiste strategie, we voeren hem ook voor je uit.
Contentbureau is al meer dan vijftien jaar onderdeel van de LVT Group, een groep communicatie- en pr-bureaus in de Benelux. Sinds 1 november 2013 is Contentbureau een zelfstandig onderdeel binnen de groep. Verder werken we samen met partners die zijn gespecialiseerd in videoproductie, fotografie, websitebouw en drukwerk. Dat betekent dat we elke contentuitdaging voor je kunnen oppakken.

 

Contentbureau is een onderdeel van Charly PR, het Benelux-bureau voor geïntegreerde corporate & consumer communicatie.

Ons contentteam