Websites

Bij het maken van een website komt meer kijken dan je denkt. En het is essentieel vooraf goed na te denken over diverse zaken om een project te laten slagen. Want wat wil je bijvoorbeeld bereiken met je nieuwe website? Welke informatie is relevant voor welke doelgroepen? En hoe structureer je al die content zodanig, dat zoekmachines en de bezoeker het eenvoudig tot zich nemen?

Met Contentbureau kies je voor een partij die altijd denkt vanuit content en vindbaarheid, ten dienste van de doelstellingen van je bedrijf. Dat betekent dat we – samen met onze partners in internet en grafisch ontwerp – jouw nieuwe website ‘from scratch’ kunnen bouwen. Met een strak design, intuïtief in gebruik en optimaal vindbaar voor Google en consorten.

En na de livegang? Dan zorgen we ervoor dat je site niet stilstaat. Actuele en relevante content is essentieel voor bezoekers en Google. Wij zijn jouw spreekwoordelijke internetredactie. We zorgen voor actuele, relevante en zo mogelijk interactieve content. En plaatsen die zo je wilt ook direct in je CMS. Van WordPress tot Drupal: de meeste systemen kennen voor ons geen geheimen.

Deel deze dienst

Neem contact met ons op