Social media

Content voor social media is en blijft een uitdaging voor bedrijven. Want dat content scoort op Twitter, wil niet zeggen dat diezelfde content op Facebook ook een hit is. En vraag jij je ook af hoe je optimaal gebruikmaakt van LinkedIn-profielen en -bedrijfspagina’s? En of je niet iets ‘moet’ met Snapchat?

Contentbureau houdt het simpel, omdat we weten wat scoort. Voor inzicht hanteren we gestructureerde contentkalenders. Daarnaast blijven we altijd monitoren om te kunnen inspelen op de actualiteit. Met Contentbureau als je social-mediapartner ben je voorzien van een Facebook-, Twitter-, LinkedIn-, Instagram-, Snapchat- of Pinterest-account dat altijd up-to-date is, razend interessant blijft, volop interactiviteit biedt en het waard is om te volgen. En wil je weten wat al die posts je opleveren qua bereik, engagement en bedrijfsdoelstellingen? Onze rapportages bieden inzicht en geven verbeterpunten.

Check ook onze eigen Facebook-pagina en Instagram-foto’s, en ons LinkedIn-profiel en Twitter-account. Liken en volgen is niet verboden. Ondersteuning op social media nodig? Van een enkele tweet tot complete social-strategie? Stuur onze social-experts een bericht via deze media.

Deel deze dienst

Neem contact met ons op