Social advertising

Spijtig, maar waar: met alleen organische content kom je tegenwoordig als bedrijf steeds minder ver op social media. Door algoritmes is het moeilijker om zichtbaar te worden met niet-gesponsorde content op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Geen wonder dat steeds meer bedrijven geld uitgeven aan social advertising. Want als je goede social-mediacontent maakt, moet die ook gezien worden.

Beginnen met adverteren dan maar? Wacht even. Alles staat of valt namelijk met een goede advertisingstrategie. Wat zijn je doelstellingen en wie is je doelgroep? Welke platformen en advertentiecontent sluiten daar het best bij aan? Ook niet onbelangrijk: hoe ga je je doelstellingen meten? En wanneer ben je tevreden?

Of je nu wilt werken aan bereik, een betrokken doelgroep, websiteverkeer of verkoop van producten of diensten. Contentbureau wijst je de weg in de wereld van reach, engagement, (re)targeting en conversies. Inclusief een gedegen advertisingstrategie, heldere doelstellingen, bijbehorende metrics, advies over de juiste doelgroeptargeting en rapportage. We helpen je met een plan, of nemen ook de uitvoering voor onze rekening. Meer weten? Neem vooral eens contact met ons op.

Deel deze dienst

Neem contact met ons op