Workshop SEO

Dé plek waar je als bedrijf wilt staan? Bovenaan in de Google-zoekmachine natuurlijk. Dat is tenslotte waar je doelgroep zich bevindt en zoekt. En als je het goed doet, vindt hij jouw organisatie daar. Benieuwd hoe je je website zo kunt optimaliseren dat je hoger in de zoekmachines te vinden bent? Contentbureau legt het je graag uit in de best vindbare SEO-workshop die je ooit volgde.

We komen bij jou langs op kantoor. Of kom jij onze workshopruimte bewonderen? Feit is dat een workshop SEO bij Contentbureau (dat rijmt) je precies brengt wat jij wilt weten. Dus ben je een volledige newbie op het vlak van zoekmachinemarketing of ken je de fijne SEO-kneepjes al? Maakt niet uit, wij stemmen onze workshop volledig af op jouw wens. De bezoekers van onze eerdere workshops waarderen vooral de persoonlijke aandacht en de informele sfeer tijdens de sessies.

Dus of je nu wilt weten hoe je een optimale title tag of vindbare blogpost schrijft. Of juist meer geïnteresseerd bent in de rol van 301 redirects voor je SEO-ranking. Wij vinden wel een manier om het je uit te leggen. O, en de prijs? Die hangt volledig af van jouw wensen – we doen je graag een passend aanbod.

Workshop op maat?
Bel voor meer informatie  030 20 80 059.

Deel deze dienst

Neem contact met ons op