Contentmarketing voor de horeca

In de horeca draait het in eerste instantie vooral om gastvrijheid en lekker eten en drinken. Echter, nu de consument steeds meer keuzes heeft en zijn smaak continu verandert, neemt het belang van een onderscheidend en uniek vermogen toe. En dan gaat het vaak over het vertellen van een verhaal. Over de herkomst van producten die je levert bijvoorbeeld, over de historie van het pand waarin je zit of over het concept dat je hebt bedacht.

Alleen: welk concept ga je voeren? Hoe ga je dat visueel tot uiting brengen? En hoe zorg je voor teksten die niet alleen het water in de mond doen lopen bij je gasten, maar die jouw verhaal ook net wat unieker maken dan dat van je concurrenten? Contentbureau is het contentmarketingbureau voor de horeca.

Lees hier hoe een van onze tekstschrijvers taalfouten op een menukaart beleeft >>

Vers verhaal

Van je (online) menukaart tot advertenties. En van je website tot je social media. Contentbureau helpt bij het vertellen van jouw verse verhaal. Of we het volledige concept nu samen met jou bedenken en uitwerken, of dat we op basis van wat jij in je hoofd hebt aan de slag gaan. Het maakt ons niet uit.

Hoewel smaken verschillen, weten wij al snel hoe de vork qua content in de steel zit. Onze copywriters verwerken jouw verhaal door op je website, in je brochure, op je menukaart en in je advertenties. En als jij dat wilt, verversen we je Facebook- of Instagrampagina regelmatig met content die gasten naar je toetrekt. O, en wil je je teksten ook in het Vlaams, Engels, Frans of een andere taal? Geen probleem.

Waarom kiezen voor het contentbureau voor de horeca?

Wij hebben de kennis in huis die je als horecaonderneming nodig hebt. Van copy tot distributie en design. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de menukaart van Novotel Amsterdam City je het water in de mond doet lopen. Het verhaal achter de gerechten? Dat halen we bij de chef-kok vandaan. Vervolgens ontwerpen onze designers de kaart, zodat alles in lijn is.

Benieuwd naar het recept voor pakkende teksten in de horeca? Lees onze blogpost >>

Neem contact met ons op

Meer weten over hoe content kan bijdragen aan een betere beleving in je hotel, restaurant of café? Neem gerust contact met ons op.

Onze vestigingen

Contentbureau Utrecht

Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
info@contentbureau.nl
+31 (0)30 20 80 059

Route
Toon alle locaties

Contentbureau Brussel

Ringlaan 39
1853 Strombeek-Bever
info@contentbureau.be
+32 (0)2 474 17 40

Route
Toon alle locaties