Vier dagen lang met plezier lid van de Wolf-familie tijdens Automechanika 2014

Maar liefst 47 blogs, minstens zoveel tweets en Facebook-posts, nog eens twintig media-interviews met journalisten uit vijf verschillende landen, twee persberichten en achttien interne video-interviews. Een mooie score voor LVTPR en Contentbureau.nl tijdens Automechanika 2014 in Frankfurt. We waren met drie collega’s vier dagen in touw voor Wolf Oil Corporation, een erg succesvol Belgisch familiebedrijf met zeer uitgesproken en innovatieve ideeën op het gebied van marketing. Wolf is actief in alle continenten, waar het werkt met een netwerk van even creatieve distributeurs. Veel partners werken al jaren samen met Wolf, wat zorgt voor een sterke onderlinge familiaire band.

Wij interviewden een groot aantal partners en vertaalden dat naar korte video-interviews (in samenwerking met de videospecialisten van Mediamixers.be) of naar korte blogs. Daarnaast besteedden we aandacht aan nieuws en trends tijdens de beurs op het gebied van de automotive aftermarket.

Dit alles onder de paraplu van live coverage. Wolf wilde al zijn partners die niet in Frankfurt konden zijn – distributeurs, onafhankelijke garagebedrijven en retailers – via live verslaggeving op de blogsitesFacebook en Twitter op de hoogte houden van alle nieuws en ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met de social media-experts van Wolf hebben we het verhaal van het bedrijf met de twee merken Wolf en Champion sterk neergezet.

De resultaten waren overtuigend. Dankzij een stevige campagne rond de live coverage steeg het aantal bezoekers van de blogsites en de volgers op Facebook en Twitter met tientallen procenten. Precies wat het bedrijf voor ogen had.

Headerafbeelding: Pixabay

Deel dit artikel

Neem contact met ons op