Live social content: Contentbureau komt naar je toe

Vrijdag 7 en 14 oktober 2016. Beide data stonden al enkele maanden in onze agenda’s geblokkeerd. Misschien vraag je je nu af: maar Michel, waarom dan? En ook al vraag je je dat niet af, ik vertel het je toch. Vanaf een uur of vier in de middag is het dan namelijk tijd voor de BrandBazaar – een inmiddels jaarlijks terugkerend feestje voor lifestylejournalisten én coole merken, georganiseerd door onze zusterbureaus LVTPR en Eventive. Ok, klinkt leuk. Maar wat heeft Contentbureau daarmee te maken? Dat zal ik je uitleggen.

Wat hij allemaal met een balkon

Op twee hipperdepip locaties in Amsterdam en Brussel kunnen bezoekende journalisten en bloggers te gekke merkervaringen beleven. Hello Fresh staat er met een proeverij, Sonos met muziek, en loopfiets ElliptiGO racet zich rot op het speciaal aangelegde parcours. Ook vind je er allerlei nieuwe gadgets en elektronica om zelf uit te proberen. Je kunt je indenken dat dat een hoop vrolijke en verbaasde gezichten oplevert. Gezichten die wij als Contentbureau maar al te graag vastleggen uiteraard. Daarom krijgen twee van onze content creators een eigen plek op de BrandBazaar. Hoog en droog vanaf het balkon slaan we het geheel gade en doen met name via het Instagram-account van de BrandBazaar live verslag via social content.

Samen met een fotograaf, grafisch ontwerper en onze online consultant maken we toffe kiekjes van alle stands, deelnemers, ervaringen en fotogenieke momenten. We voorzien de communicatieboodschap van de merken van een creatief tekstueel sausje en delen dat wat er live gebeurt. Dat wil je zien, dat wil je volgen. Toch?

Nog meer zien

Zoals je begrijpt zijn de voorbereidingen al in volle gang (in een lege gang is nu eenmaal wat vreemd). Wij hebben er dan ook enorm veel zin in. Benieuwd hoe het er vorig jaar allemaal uitzag? Check dan onderstaande video’s van de Nederlandse én Belgische editie in 2015. Meer informatie over de BrandBazaar vind je op www.brandbazaar.eu. Zin om langs te komen? Aanmelden kan nog op dezelfde site.

Video BrandBazaar Nederland 2015

Video BrandBazaar België 2015

Deel dit artikel

Neem contact met ons op