We zijn Benelux Agency of the Year!

Hoppa, feest! The Holmes Report heeft ons namelijk uitgeroepen tot Benelux Agency of the Year 2018. De LVT Group, waar Contentbureau onderdeel van uitmaakt, ontving daarvoor een prestigieuze SABRE EMEA Award. Het was de derde keer op rij dat de LVT Group werd genomineerd als beste Beneluxbureau.

Behalve Contentbureau behoren ook de pr-labels LVTPR en Progress Communications, designstudio SjansenDesign en eventmarketingbureau Eventive Eventmarketing tot de communicatiegroep. Door de samenwerking van de verschillende labels kan de LVT Group bedrijven helpen op het gebied van vrijwel alle communicatiedisciplines. Van contentmarketing tot pr en een eventstrategie. En van guerrillamarketing en copywriting tot volledige communicatiecampagnes.

Extra reden voor feest

Charly Lammers van Toorenburg, CEO van de LVT Group: “Ik ben enorm trots dat driemaal dit jaar ook echt scheepsrecht was. Het toont aan dat onze brede aanpak in combinatie met experts op verschillende vlakken werkt. Als je dat alles ook nog eens doet met gedreven en enthousiaste mensen, wordt dat gewaardeerd. Het is misschien een cliché, maar zonder ons team hadden we deze prijs nooit kunnen winnen.”

Extra reden voor feest is dat ons zusterbureau LVTPR nóg een SABRE EMEA Award in de wacht sleepte. Het won de award voor een guerillacampagne voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen, waar ook Contentbureau bij betrokken was. De SABRE Awards worden jaarlijks door The Holmes Report uitgereikt. Dit jaar vond de awardceremonie plaats in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Deel dit artikel

Neem contact met ons op