ANP Zakelijk: allerhande-contentpartner

ANP Zakelijk, de – je raadt het al – zakelijke tak van het Algemeen Nederlands Persbureau, was op zoek naar een contentpartner om deze relatief nieuwe tak in Nederland beter op de kaart te zetten. De vraag? Eindredactie plegen op diverse commerciële teksten. Meedenken en adviseren over optimale content. En structuur aanbrengen in whitepapers. Voor ons geen probleem natuurlijk.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot vaste contentpartner van ANP Zakelijk. Zo zorgen we ervoor dat alle teksten optimaal zijn ingericht voor marketing-automation- en leadgeneratietrajecten. We ontzorgen zo niet alleen een manager marketing en innovatie met al zijn contentwerk, maar zorgen er ook voor dat teksten beter aansluiten op de doelgroep en doelstellingen eerder worden behaald.

Zie hier een voorbeeld van een ANP-whitepaper waarvoor we de eindredactie verzorgden.

“Contentbureau is steengoed in taal en adviseert prima hoe content voor onze specifieke doelgroep opgebouwd moet worden. Daarnaast zijn ze flexibel en is geen vraag te veel. Dat verwacht ik van een professionele partner. Kortom, een prima samenwerking.”

– Edwin de Groot, manager marketing en innovatie bij ANP Zakelijk

Deel deze case

Wat doen we? Onze diensten