Medimo: UX-design en content

Weet jij ook maar iets over elektronische voorschrijfsystemen in de zorgsector? Dan is de kans groot dat je ook de naam Medimo kent. Medimo ontwikkelt de standaard in elektronische voorschrijfsystemen, en doet daarnaast nog meer – zoals het faciliteren van elektronische toedienregistratie, het koppelen met onder meer tromboselaboratoria en direct linken met systemen van apothekers. Medimo staat voor Medisch en Mobiel, en maakt werken in de zorg veiliger, sneller en efficiënter.

De producten en diensten van Medimo zijn onderscheidend, innovatief en gebruiksvriendelijk. Dus is het zaak dat Medimo dit online in tone of voice én image ook uitstraalt. Dit is waar Contentbureau, samen met LVTPR, Medimo bij heeft geholpen. Van strategische messagingsessie, storytelling tot UX-design en de implementatie ervan. Maar ook bij het creëren van de content, van online tot offline middelen, het hele proces is aangepakt.

En met succes. Want niet alleen de website ziet er prachtig uit, hij is ook gevuld met up-to-date content en informatie over de diverse producten, uiteraard toegespitst op de verschillende doelgroepen. En is net als de oplossingen van Medimo zelf, op elk device te raadplegen. Na de implementatie van de online identity zagen we al snel een sterke stijging in het aantal relevante bezoeken en conversies op de website.

 

Micro-animatie toegepast op het UI-design van Medimo

 

Zelf oordelen? Scroll gerust op je gemak door de nieuwe website!

“Ons doel is om heel Nederland kennis te laten maken met onze producten en diensten, en dat Medimo de beste keus is voor elektronisch voorschrijven en toedienregistratie. Sterke content en een overtuigende website zijn hiervan het startpunt. Daarvoor heb ik LVTPR en Contentbureau aangehaakt, en ik ben heel blij met het eindresultaat.” – Bart Drost, Co-Owner van Medimo

Deel deze case

Wat doen we? Onze diensten