Robert Half: jaarlijkse Salarisgids

Een van de doelstellingen van werving- en selectiespecialist Robert Half Nederland is thought leader zijn. Wat dat concreet voor deze partij betekent? Professionals in finance, accounting en administratieve ondersteuning moeten Robert Half zien als de meest deskundige recruitmentpartner in hun vakgebied. En hoe toon je dat beter aan dan door al je expertise naar buiten te brengen? Daarom publiceert Robert Half elk jaar – in elk land waarin het actief is – de Salarisgids: een overzicht van trends op de arbeidsmarkt en de marktconforme salarissen in finance, accounting en administratieve ondersteuning. Aan Contentbureau de eer de versie voor de Nederlandse markt te maken.

Hoe we dat aanpakken? Allereerst dompelen we ons onder in de resultaten van het jaarlijkse onderzoek dat Robert Half uitvoert onder CFO’s en andere managers. Daarnaast interviewen we recruitmentconsultants om ook hun ervaringen op te tekenen. Is de inhoud vastgesteld, dan gaan we schrijven – van voorwoord tot en met methodologieverantwoording. Robert Half voegt vervolgens de salaristabellen toe en maakt de gids op, waarna-ie naar de drukker kan. Maar niet voordat wij ervoor gezorgd hebben dat er geen typ- of opmaakfoutje meer te bekennen is. Niet veel later valt de Salarisgids dan op de mat bij Robert Half’s klanten, relaties en prospects.

Benieuwd naar het resultaat? De 2020-editie is ook te downloaden – iets wat we via de Facebook- en LinkedIn-kanalen van Robert Half actief promoten onder de doelgroep.

“Contentbureau weet jaar na jaar onze onderzoeksresultaten om te zetten in een sterk en consistent verhaal dat onze kennis over de Nederlandse arbeidsmarkt etaleert.”
– Wim Van der Linden, Senior PR & Communications Manager BeNeLux bij Robert Half

Deel deze case

Wat doen we? Onze diensten