Dolfinarium: content creatie

Wat doe jij als je een dagje uit gaat plannen? Juist: je checkt eerst de website van de betreffende bestemming. En dus is het zaak dat de content op website je helemaal meeneemt in de beleving. Precies het idee achter de nieuwe website van het Dolfinarium. Een website waarbij sterke content de bezoeker inspireert, waardoor je echt zin krijgt in een dag tussen de dolfijnen.

Om die customer journey en de belevenis goed – en foutloos – op papier te krijgen, schakelde het Dolfinarium Contentbureau in. We gingen aan de slag met flinke contentkalender, van praktische informatie zoals de routebeschrijving, tot aan informatie over de bewoners van het Dolfinarium.

En om wat voor content het ook gaat, het gaat om het ultieme content-effect. Waarbij de beleving voor de bezoeker, en de passie die de medewerkers hebben voor hun werk en de dieren, altijd de leidraad is en was.

De basis vormde een heldere briefing en duidelijke KPI’s vanuit het Dolfinarium. Een keywordonderzoek hoorde bij de opdracht, zodat we de teksten SEO-proof konden maken – compleet met title tags, meta descriptions en relevante tussenkoppen. Want wat heb je aan een website vol beleving als er geen bezoeker op afkomt?

Benieuwd naar die website vol beleving? Lees hier wat we ervan gemaakt hebben!

“Fijn om te lezen hoe Contentbureau de beleving naar voren brengt. Bij het lezen van de content is het daadwerkelijk zoals je het ervaart!” – Cathelijne Benckhuijsen, Manager Marketing & Sales bij het Dolfinarium

Deel deze case

Wat doen we? Onze diensten