Contentmarketing voor de HR- en recruitmentbranche

Toptalent vinden in de huidige arbeidsmarkt: ga er maar aan staan. Kandidaten kijken vandaag de dag verder dan de vacature alleen, maar vinden dingen als bedrijfscultuur en online presentatie minstens zo belangrijk. Een uitdaging voor organisaties die op zoek zijn naar toptalent, maar ook voor recruitmentbureaus die dit voor hun klanten moeten bewerkstelligen.

Het uiteindelijke doel is voor elke organisatie hetzelfde: die ene ideale kandidaat voor jou laten kiezen. Met contentmarketing werk je gestructureerd aan het behalen van jouw HR-doelstellingen. Met de juiste content profileer je je als thought leader in jouw sector. Goede recruitmentteksten maken het verschil in deze knellende arbeidsmarkt.

Waarom kiezen voor het contentbureau voor recruitment?

Of je nu werkzaam bent op een HR-afdeling of bij een recruiter, Contentbureau heeft op beide gebieden ruime ervaring. Zowel in Nederland als in België. Zo positioneren we werving- en selectiebureau Robert Half als thought leader in zijn vakgebied en werken we door middel van blogs, social media en een maandelijkse nieuwsbrief aan het vergroten van de cv- en klantendatabase. Daarnaast zijn we contentpartner van Indeed en helpen we personele dienstverlener Quoratio bij het schrijven van vindbare content voor op de website.

Wij zijn Contentbureau

Contentbureau gelooft dat werving en selectie verder gaan dan het schrijven van een goede vacaturetekst. Met voor de doelgroep relevante content die je inzet op de juiste kanalen en het juiste moment, werk je aan het behalen van jouw recruitmentdoelstellingen. Van het schrijven van SEO-geoptimaliseerde blogposts zodat kandidaten je in Google kunnen vinden, tot het adverteren op de plekken waar de doelgroep zich bevindt. Facebook, LinkedIn en Instagram bijvoorbeeld. Wij zorgen voor structuur en continuïteit. En we toetsen je doelstellingen continu via maandelijkse rapportages.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze aanpak op het vlak van contentmarketing voor recruitment en HR? Lees de case van onze opdrachtgever Robert Half of neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze vestigingen

Contentbureau Utrecht

Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
info@contentbureau.nl
+31 (0)30 20 80 059

Route
Toon alle locaties

Contentbureau Brussel

Ringlaan 39
1853 Strombeek-Bever
info@contentbureau.be
+32 (0)2 474 17 40

Route
Toon alle locaties