Robert Half: SEO-geoptimaliseerde blogposts

Een blog is een van de beste contentmiddelen voor het beantwoorden van de vragen die de doelgroep heeft. Dat realiseerde zich ook het internationale werving- en selectiebureau Robert Half. Maar doordat de verschillen tussen Nederlanders en Vlamingen – zowel qua taal als qua interesses – groter zijn dan je zou verwachten, schakelde de Vlaamse tak van Robert Half Contentbureau in. Het doel: Nederlandse, relevante content produceren, die de doelgroep aanspreekt om zo relevante websitetraffic te genereren.

Contentbureau levert op bloggebied zeker geen half werk. Op basis van aangeleverde Vlaamse input, via eigen deskresearch en keywordonderzoek komen we tot nieuwe onderwerpen, schrijven we de content en plaatsen we deze – inclusief SEO-geoptimaliseerde title tags en metabeschrijvingen – in het CMS.

Robert Half waardeert met name onze nauwkeurigheid en kritische blik op taalgebied. Daarnaast is de lokale kennis van de werving- en selectiemarkt een steeds belangrijker factor voor de inhoud van de content. Dankzij Contentbureau zet Robert Half flinke stappen op de Nederlandse markt en speelt de blogpagina een belangrijke rol bij het binnenhalen van nieuwe sollicitanten en klanten.

“Of het nu gaat om het herschrijven van bestaande Vlaamse content of het schrijven van nieuwe blogposts, Contentbureau levert steeds kwaliteit. Stipt, correct en to the point. Doordat ze naast het schrijven ook de plaatsing in het CMS voor hun rekening nemen, bespaart het ons bovendien ook nog eens heel wat tijd.”

– Wim Van der Linden, Senior PR & Communications Manager – BeNeLux & France bij Robert Half

Deel deze case

Wat doen we? Onze diensten