Contentmarketing voor de automotive-sector

Dat de automotive-sector zich de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld, hoeven we je niet te vertellen.

Nieuwe technologische mogelijkheden én uitdagingen op het gebied van milieu en veiligheid maken dat de automotivebranche meer dan ooit werkt aan innovatieve en slimme oplossingen. Elektrisch, autonoom, shared, connected en yearly updated – kortweg ‘eascy’ – zijn daarbij de kernwoorden, aldus PwC.

De samenwerking met andere partijen, zoals overheden en IT-bedrijven, zorgt ervoor dat autoproducenten en toeleveranciers hun huidige producten en diensten onder de loep moeten nemen. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet immers nu gas geven. Dat betekent investeren in de juiste samenwerkingen, innovaties en businessmodellen. Maar ook in een duidelijke positionering en boodschap naar stakeholders. Alleen zo kun je je onderscheiden in de snel veranderende automotive-wereld.

Als expert op het gebied van contentmarketing voor de automotive-sector helpt Contentbureau je bij het vertellen van jouw verhaal. Van het opstellen van een contentstrategie tot de creatie, distributie en rapportage: wij zijn dé motor achter jouw contentmarketing en weten hoe we je doelgroepen moeten aanspreken, prikkelen en binden. Zo ga je met de juiste content een langdurige relatie met hen aan; op weg naar thought leadership, vindbaarheid of engagement.

Onze kracht? We hebben een achtergrond in communicatie, journalistiek en online marketing én een flinke dosis kennis van automotive, IT en technologie. Zo kunnen we optimaal schakelen tussen verschillende onderwerpen, of het nu gaat om auto’s, motorolie, autobanden of andere auto-onderdelen. Niet voor niets werk(t)en we met veel plezier voor Castrol, EKK Eagle Industry, Eurofit, Petronas, Toyota en andere toonaangevende bedrijven. Daarbij slaan we vaak de handen ineen met ervaren, gepassioneerde experts op het gebied van public relations, eventmarketing en grafisch vormgeving.

Meer weten?

Jouw content op de rit krijgen én houden? Neem gerust contact met ons op.

Onze vestigingen

Contentbureau Utrecht

Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
info@contentbureau.nl
+31 (0)30 20 80 059

Route
Toon alle locaties

Contentbureau Brussel

Ringlaan 39
1853 Strombeek-Bever
info@contentbureau.be
+32 (0)2 474 17 40

Route
Toon alle locaties